Generel information

 

 

 

 

Om Fokus Gulve

Fokus Gulve er på nuværende tidspunkt et mindre firma bestående af mig selv. Jeg har flere års erfaring med gulvafslibning. Jeg lægger høj vægt på at de gulve jeg laver er i høj kvalititet og at de produkter jeg bruger efterfølgende også er det. Samtidig syndes jeg også at det er vigtigt at du som kunde får en god vejledning så du kan vælge den løsning som du helst vil have, derfor kan du altid ringe og spørge mig til råds om behandlinger osv.  

 

Gulvafslibning vs. Gulvafhøvling

Det er meget sjældent at man har brug for en gulvafhøvling, den bedste måde at få behandlingen af på er ved hjælp af afslibning og man kan få slibepapir der er så groft at det gør gulvafhøvling overflødig, problemet med gulvafhøvling er at det meget ofte hiver knaster op af gulvet og det tager unødigt meget af gulvet. Derfor undgår jeg så vidt muligt at afhøvle gulvet.

gulvslibning

 

Gulvafslibning

Når man laver en gulvafslibning tager man ca 1-2 mm af gulvet, dette gør så at man får fjernet den overfladebehandling der er, så der kan blive lagt en ny. Men en gulvafslibning er ikke bare en gulvafslibning, det er vigtigt at gulvet bliver slebet så fint op som muligt. Det betyder meget for holdbarheden og udseendet på gulvet hvor fint det er slebet op. Hvis Gulvet ikke er blevet slebet fint nok vil man kunne se ridser, og gulvet vil være "bølget" jo finere man sliber gulvet jo mindre bliver de bølger, hvilket gør at den behandling man lægger på vil lægge sig mere jævnt ud og så slider man mere på hele overfladen, frem for at slide på toppen af "bølgerne". Dette vil derfor give en længere holdbarhed af gulvet, samtidig giver det noget mere liv i gulvet når det er slebet fint op. Der er ikke nogen af de afslibningstyper jeg laver der ikke bliver slebet fint op.

 

Eksempel på groft slebet gulv,hvor lakkener meget tynd på”toppen” og hurtigt slides af: 

 

 

Om lakker:

 

Der findes mange forskellige lakker og mange forskellige kvaliteter. Jeg gør meget ud af kun at bruge de bedste lakker.

Standard lak: Standard lakken er den bedste 1 komponent lak der er på det danske marked. Den er glans 5 (ultra mat) hvilket gør at den får et rigtigt lækker look. Det er samtidig en rigtig stærk 1 komponent lak. Så hvis du gerne vil have en god lak til dit hjem så er dette et rigtig godt valg

Kvalititet lak: Dette er en 2 komponent lak, den er lidt mindre glat end luksus lakken hvilket gør at den er rigtig god til trapper. Dette er en virkelig god 2 komponent lak som også er Ultra Mat. 

Luksus lak: Denne lak er den bedste lak der er på markedet, den er fra Berger Seidle og hedder Royal Mat. Den er under glans 5 og giver det mest naturlige look til gulvet af alle behandlinger. Den er kendt for at være næsten helt usynlig, så hvis du leder efter en lak der giver dit gulv sit mest naturlige look og er virkelig stærk, så er denne lak et godt valg. Den er samtidig kemikalie resistent. 

 

Brug for mere information?

Hvis du har brug for nogen form for råd og vejledning så ring til mig på tlf.: 60 90 50 48 eller kontakt mig på email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Gulvafslibning er en fornyelse af dit største møbel - dit gulv!