Referencer

  sng-case4-subimg-1
   spacer

spacer

sng-case4-subimg-2

sng-case4-main

Komplet lakering af lejligheder på islandsbrygge

Lejligheden på billedet er først skuret over og derefter hvidmalet. En, for kunden, ganske fornuftig løsning, både økonomisk og tidsmæssigt.

Arbejdsgang & Materialer:

 

 

 

Der er malet med en-komponent maling og derefter har kunden valgt glans og lakken er påført. Kunden har opnået at sætte sit eget personlige præg på gulvet indenfor stramme økonomiske rammer. Et godt valg.

 

 

  sng-case5-subimg-1
   spacer

spacer

sng-case5-subimg-2

sng-case5-main

Kontorrenovering af ekstremt ridsede gulve

Der var her tale om en af Københavns dejlige restauranter, beliggende på Kultorvet. Gulvet var ganske enkelt ødelagt af ”vogne” der er ført frem og tilbage henover gulvet hvorefter ridser er opstået og vand er trukket ned i plankegulvet.

Arbejdsgang & Materialer:

Fokus Gulve reddede det udsatte plankegulv og sluttede af med stærk FEM gange lak. Den fem-dobbelte behandling resulterede i at Fokus Gulve et år senere kunne konstatere at selv med stor drift i restaurationslokalerne havde stolene ikke kunnet ødelægge gulvet. Et godt eksempel på æstetik og forretning der forenes i en hensigtsmæssig løsning.

 

  sng-case6-subimg-1
   spacer

spacer

sng-case6-subimg-2

sng-case6-main

Vedligeholdelse af erhvervskompleks

En af vore første cases. Du ser vores tidligere mester og ikke mindst mentor i baggrunden.

Der var her tale om et mørkt bambusgulv. Ved en fejl havde kunden ikke ladet gulvet ligge længe nok og det havde trukket fugt. Resultatet var at gulvet rejste sig og skabte store udfordringer.

Arbejdsgang & Materialer:

Fokus Gulve blev tilkaldt. Vi sleb gulvet nænsomt hvorefter det blev olieret med naturolie. Denne naturolie er med til at skabe det ”hyggelige” look gulvet nu bærer præg af. Samtidigt er det ekstremt vandafvisende, slidstærkt og i det hele taget ganske ideelt til erhverv. Endnu en glad kunde havde fået redet sit gulv af Fokus Gulve.